Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

WHC 6 - DSV '61 6

WHC 6 - DSV '61 6

Morgenmiddag, zaterdag 8 oktober 2022, speelt WHC 6 haar eerst thuiswedstrijd van de competitie. In Wezep komt DSV'61 6 op bezoek. WHC 6 wist haar eerste wedstrijd van het seizoen uit met 0 - 3 te winnen van ESC 5. DSV'61 6 kwam dit seizoen al tweemaal in actie en wist beide wedstrijden te winnen. Nadat eerst SVI 8 met 0 - 3 werd verslagen, werd vorig week ASV Dronten 9 over de knie gelegd: 8 - 2.

Nadat het bekeravontuur voor WHC 6 al na de poulefase ten einde kwam, begon WHC 6 vorig week goed aan de competitie. De Wezepers begonnen gelijk met een pittige uitwedstrijd tegen ESC 5. Beide ploegen waren deze middag behoorlijk aan elkaar gewaagd en wat volgde was een boeiend schouwspel. In de eerste helft kreeg ESC 5 enorme kansen, maar wist er geen te verzilveren. In de tweede helft waren de beste kansen voor WHC 6 en deze waren wel aan de Wezepers besteedt. Na doelpunten van Jack Vogel, Patrick Mensink en Jacco van Eikenhorst stond er een 0 - 3 eindstand op het scorebord.

WHC 6 zit dit seizoen bij 2 elftallen van DSV'61 in de competitie, namelijk het 6e en 7e elftal. DSV'61 7 kwam vorige week voor het eerst in actie en krijg op eigen sportpark een flink pak slaag. OWIOS 7 haalde uit in Doornspijk en won maar liefst met 0 -  14 De tegenstander van morgen, DSV'61 6, deed het aanzienlijk beter. Na 2 zeges staat DSV'61 6 momenteel op de 2e plek.

WHC 6 staat momenteel op de 4e plek, maar heeft een wedstrijd minder gespeeld dan de top 3. De Wezepers maken nu jacht op onder andere DSV'61 6 en zal daarom de punten in Wezep willen houden. Uiteraard hopen de spelers morgen weer op de steun van haar supporters. De wedstrijd begint om 14:30 en staat onder leiding van scheidsrechter Jacco van de Beek.