WHC Mini-pupillen - WHC

WHC Mini-pupillen

Kaboutervoetbal wordt Mini-pupillen

In 2006 is de Kaboutervoetbal van start gegaan. Sindsdien niet meer weg te denken bij WHC, Kaboutervoetbal is voor kinderen van 4 en 5 jaar oud.
We hebben de naam Kaboutervoetbal veranderd in Mini-pupillen. Talenten en Kabouters zijn samengevoegd door het ontbreken van vrijwilligers die de jongste leden willen trainen.

Bij het begin was de grootste drive om een stap te maken vóór de F-pupillen. Kinderen begonnen vaak na één of twee trainingen op een groot veld met veel kinderen waarbij ze weinig tot geen balcontact hadden in een wedstrijd. Grote verliespartijen en weinig tijd om controle over de bal te krijgen waren de zichtbaarste gevolgen. Rudolf Huberts heeft om die reden de Kaboutervoetbal opgericht.

Inmiddels zijn er in de omgeving veel verenigingen begonnen met trainingen voor 4 en 5 jarigen. De kinderen leren op spelende wijze voetballen, maar leren ook met regels en elkaar om te gaan. Op dit moment hebben we een leuke trainersgroep bestaande uit zo’n 9 trainers. De kinderen worden ingedeeld in groepjes. Deze groepjes bestaan vaak uit zo’n 6 kinderen. Het maximale aantal kinderen is 8 per groepje. Op deze 6-8 kinderen staan ongeveer 2 á 3 trainers, zodat de kinderen genoeg aandacht krijgen.

Wil jouw zoon of dochter ook graag voetballen? Meld je aan via het aanmeldformulier of kom gewoon een keer een training meedoen!

Mini-pupillen voetbal is voor alle jongens en meiden die 4 of 5 jaar oud zijn.

 

Afwezig, afmelden of vragen?

Wanneer het erg slecht weer is kan de training afgelast worden. Dit zal dan op de desbetreffende vrijdag om uiterlijk 17:00 uur op  de site staan. Geen bericht op de site betekent dat het doorgaat!

Algemeen

Probeer uw kind in ieder geval te kleden op het weer, regen of kou = lange broek!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!