Senioren

Dagelijkse vrijwilligers kopen superlot Grote Clubactie

21 oktober 11:15  De dagelijkse vrijwilligers dragen hun club uiteraard ook een warm hart toe en laten dit zien door samen een superlot te kopen en zodoende mee te doen met de Grote Clubactie. Een Superlot levert heel veel op voor de club, namelijk 80% van de 150 euro die een Superlot kost. Daarmee koop je in 1 keer 50 reguliere loten. En vergroot je uiteraard je winkans! Ook maak je kans op het Grote Clubfeest te winnen met zo'n Superlot, t.w.v. 5000 euro! Inmiddels zijn de leden gestart om loten te verkopen. Ook met hun inzet zijn wij als bestuur enorm content.

123x gelezen

WHC (6) in de omstreek bekend als WHC 7 koopt superlot Grote Clubactie

9 oktober 17:00  De mannen van WHC 6 beter bekend als WHC 7 in de omstreken dragen hun club uiteraard ook een warm hart toe en laten dit zien door mee te doen met de Grote Clubactie. Een Superlot levert heel veel op voor de club, namelijk 80% van de 150 euro die een Superlot kost. Daarmee koop je in 1 keer 50 reguliere loten. En vergroot je uiteraard je winkans! Ook maak je kans op het Grote Clubfeest te winnen met zo'n Superlot, t.w.v. 5000 euro! Ook de jeugd is inmiddels gestart om loten te verkopen. Ook met hun inzet zijn wij als bestuur enorm content.

190x gelezen

WHC 2 koopt Superlot Grote Clubactie en steunt WHC

9 oktober 13:30  De mannen van WHC 2 dragen hun club uiteraard ook een warm hart toe en laten dit zien door mee te doen met de Grote Clubactie. Een Superlot levert heel veel op voor de club, namelijk 80% van de 150 euro die een Superlot kost. Daarmee koop je in 1 keer 50 reguliere loten. En vergroot je uiteraard je winkans! Ook maak je kans op het Grote Clubfeest te winnen met zo'n Superlot, t.w.v. 5000 euro! Ook de jeugd is inmiddels gestart om loten te verkopen. Ook met hun inzet zijn wij als bestuur enorm content.

112x gelezen

Inleveren kledingtas elftallen

30 juni 11:00  We zitten nu echt bijna aan het einde van het seizoen, door de Regiocup bij de jeugd was het seizoen wat verlengd deze competitie zit er inmiddels op. Daarom willen wij nu de kledingtassen innemen. Wij zijn op de volgende dag/tijd aanwezig om de kleding in te nemen: Zaterdag 03 Juli van 09.00 uur tot 12.00 uur Check tas Zorg dat alle shirts gewassen zijn. Graag de tas controleren op inhoud! Dat voorkomt straks mogelijke verrassingen bij de inname. Spullen zijn bij uitgifte geregistreerd en wij rekenen erop dat alles nog aanwezig is! Controle en wijze van aanbieden Om de tas met kleding goed en snel te kunnen controleren, vragen wij je de spullen voor het inleveren te wassen, de shirts op volgorde van nummering te leggen (indien aanwezig), broeken te controleren. Zitten er gaten in bijvoorbeeld de tenues of in de broekjes, doe deze dan even apart, dat scheelt voor ons veel uitzoekwerk! Ook de trainingspakken van de leiders en trainers kunnen deze dag ingeleverd worden. Uitgifte kleding De uitgifte van de nieuwe tenues zal plaatsvinden in augustus en september, informatie en data volgen nog. Wij zullen zaterdag aanwezig zijn bij de ingang van de bestuurskamer. Met vriendelijke groet, Tonny Vos en Gertjan van der Wal

343x gelezen

Bianca Lodewijk blijft aan als verzorger jeugd en WHC2

30 juni 10:45  De Technische Commissie is met Bianca Lodewijk overeengekomen dat zij ook in het nieuwe seizoen de medische taken bij WHC op zich zal nemen voor de jeugd, senioren en de dames. meer »

409x gelezen

Jan Toebast heeft rijk verleden bij WHC

7 juni 20:30  Wezep, juni 2021 Door Jan van Ommenmeer »

813x gelezen

Regionaal Toernooi WHC 1 en WHC 2

28 januari 22:15  Wezep, januari 2021meer »

510x gelezen

Christiaan Zwijnenburg blijft trainer van WHC 2

28 januari 20:15  Wezep, januari 2021meer »

673x gelezen

WHC verlengd met Richard Karrenbelt

28 december 20:30  Wezep, december 2020meer »

828x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!