WHC uitgebekerd

WHC 1

0 - 3

Nunspeet 1

21'
Maikel de Lange (schot)
23'
Gieljan Tissingh
59'
Marco Drost
Tom IJzerman
65'
Wahid Shimeri (schot)
67'
Kevin Scholten (intikker)
69'
Wahid Shimeri
Jos Huijgen
74'
Marnix Tissingh
76'
Maikel de Lange
Emiel Goud

Competitie

Mannen, 1, Groep 1 SR1

Datum

19 november 2016 14:30

Scheidsrechter

Huis in 't Veld, J.H.M.

Accommodatie

Sportpark De Wiltsangh
Sportlaan 1
8072CA
NUNSPEET
tel. 0341 252882

Opstelling

Door Wout Ramaker

Wezep- WHC moest uitgerekend tegen klassegenoot Nunspeet bekeren en kwam van de koude kermis thuis. De eerste thuis nederlaag dit seizoen was een feit. Over 3 weken komt Nunspeet opnieuw op bezoek maar dan voor de competitie.

De wedstrijd:
WHC begon redelijk en dwong een paar kansen af. Carlos Lopes Macedo was niet gelukkig met zijn doel pogingen. Het eerste kwartier ging het gelijk op. Opnieuw een schot van Carlos Lopes Macedo die via een verdediger over ging. Ondanks de mogelijkheden van WHC kwam Nunspeet op voorsprong.

Maikel de Lange pikte een bal op en schoot de bal langs Jasper Kuiper, 0-1. Dat was meteen het eerste wapenfeit van Nunspeet. WHC probeerde de schade te repareren maar kwam maar moeilijk door de achterhoede van Nunspeet. Een vrije kopbal van Jonathan van Marle vloog hoog over het doel. Door het wat slordige spel van de Wezepers viel het balletje steeds net verkeerd. Het spel was te matig om Nunspeet de duimschroeven aan te zetten.

Tweede helft:
Een prima voorzet van Kevin Siemelink viel hoog bij de tweede paal maar Carlos Lopes Macedo kon er net niet goed bij. Na een klein uurtje paste WHC trainer Wiljan Mossing Holsteyn een dubbele wissel toe. Patrick Fijn en Jelle Post maakten plaats voor Özhan Kardag en Mitchel Dijkhof. Opnieuw een voorzet van Kevin Siemelink werd door Jonathan van Marle maar net naast gekopt. Het wilde maar niet lukken.

Wahid Shimeri wist het doel wel te vinden. Met een versnelling werd Kevin Siemelink uitgespeeld en schoot onberispelijk binnen, 0-2. Even later een cadeautje voor Nunspeet. Een voorzet werd aan geraakt en Jasper Kuiper liet een ogenschijnlijke makkelijke vang bal los. Kevin Scholten kon simpel binnen tikken, 0-3.

De wedstrijd was gespeeld en zo eindigde het bekerseizoen voor WHC waar men zich een hoger doel had gesteld.

Volgende week speelt WHC thuis tegen Go-Ahead Kampen aanvang 14:30.

Toeschouwers: 650

Alle foto's
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!