GRONINGEN
tel. 050-5253847

Opstelling WHC 1

WHC leed vandaag de eerste nederlaag van dit seizoen.

WHC trof in PKC een tegenstander die fysiek en met krachtvoetbal probeerde om WHC van treffers af te houden. Na de eerste WHC aanvallen was het in de 7e minuut een corner voor PKC . Na twijfelend verdedigen was het aanvaller Schieving die totaal onverwachts de 1 - 0  binnen schoot. Daarna ging PKC ’83 meteen terug in de verdedigende stelling en de WHC aanvallers waren vandaag niet bij machte om kansen te creëren. Veel overtredingen werden gemaakt buiten de zestien op afstand van het doel. In de 27e minuut een vrije trap van Sargon Gouriye wat helaas geen succes opleverde. Toch viel de gelijkmaker nog onverwachts. In de 30e minuut nam Sargon Gouriye een corner en het was Jasper Bremmer die met een rake kopbal de 1 -1  liet noteren, wat tevens de Ruststand werd.

In de 2e helft veranderde er weinig in het spelbeeld. WHC combineerde over veel schijven, maar er werd geen ruimte gevonden om uit te kunnen halen. In de 67e minuut moest Sargon Gouriye zich laten vervangen door Jesse van`t Ende, maar er veranderde weinig.  PKC ‘83 bleef loeren op een counter en was gevaarlijk! In de 80e minuut volgde de 2e gele kaart voor PKC’83. Zij roken dat er wat te halen viel en dat gebeurde in de 83e minuut. Davy Wilkens speelde zich vrij en vanaf rand 16 knalde hij de bal onhoudbaar in het doel. Het slot offensief van WHC leverde nog een kans op voor Stef van Oene, maar hij kopte helaas mis. Zo bleven de punten in Groningen.

Voor de meegereisde WHC supporters teleurstellend en wil men mee blijven doen voor de bovenste plaatsen, zal er toch uit een ander vaatje getapt moeten worden.

Volgende week speelt WHC 1 thuis en komt Zeerobben op bezoek in Wezep. Deze wedstrijd begint om 14.30 uur.