Vrijwilligers Kantine en Kantinecommissie gezocht

28 mei 2021 16:15


Wezep, april 2021

Beste leden en niet leden van WHC

Op dit moment is de kantine helaas nog gesloten. Wij hopen dat wij in het nieuwe voetbalseizoen weer volledig open kunnen zijn. Daarom zijn wij nu alvast op zoek naar kantinevrijwilligers. Zonder deze groep vrijwilligers is WHC niet in staat om het clubhuis open te doen.

De kantine heeft een belangrijke functie binnen WHC. Leden kunnen hier voor of na de wedstrijd het nodige nuttigen. Ook brengt de kantine de nodig financiële middelen in om te kunnen bestaan. Om de kantine goed draaiende te kunnen houden, gaan we werken vanuit een nieuwe structuur. We gaan een breed en sterke kantinecommissie opzetten die geheel zelfstandig haar taken uitvoert en verantwoording aflegt aan bestuurslid kantinezaken. Voor deze commissie zoeken we nieuwe vrijwilligers.  De functies binnen deze commissie zijn:

  • Voorzitter
  • Secretaris
  • Inkoop
  • Financien
  • Contact persoon kantinevrijwilligers
  • Algemeen lid

Lijkt het je leuk om deel uit te maken van deze commissie binnen WHC, reageer dan via de mail naar kantine@whcwezep.nl of g.sellis@xs4all.nl of bel/app naar Geertje Schut op 06-25145656. Ook voor vragen of meer informatie kun je bij Geertje terecht.

 

Dan nog een zeer DRINGENDE OPROEP!!!

In de kantine werken we nu nog met 5 ploegen. Dat willen we graag zo houden, echter er gaat een volledige ploeg stoppen en in de andere ploegen komen we nog veel mensen tekort. Wij zijn dus dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers om de open gevallen plaatsen in te vullen en tevens om een nieuwe ploeg te vormen. Om de kantine draaiende te kunnen houden, hebben we jullie vrijwilligers nodig.

Wil jij ons komen helpen om de kantine toch open te houden of wil je een nieuwe kantineploeg vormen? Neem contact op met Geertje Schut. Mail naar: g.sellis@xs4all.nl of kantine@whcwezep.nl of bel/app naar 06-25145656.

Wij hopen veel reacties te mogen ontvangen zodat we weer een goede invulling aan de kantine kunnen geven.

Geertje Schut

Bestuurslid kantinezaken

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!