Gift kaartclub WHC

22 februari 2021 20:15


Wezep, februari 2021

 

De kaartclub van WHC heeft aan de vereniging een gift gedaan van € 1500,00. In deze lastige en moeilijke tijd is dat een fantastisch gebaar. Door alle maatregelen vallen veel inkomsten weg, maar veel vaste lasten gaan gewoon door. Hiermee kunnen we als vereniging weer wat opvangen. Het bestuur dankt de kaartclub dan ook hartelijk voor deze bijdrage.

Dirry ten Hove, de financiële vrouw binnen de kaartclub, laat weten blij te zijn om op deze manier wat voor de club te kunnen betekenen. “Wij hebben een reserve pot voor onvoorziene uitgaven. Deze pot hebben we al een paar jaar staan en niet nodig. Nu de club naar middelen zoekt voor inkomsten, hebben we het idee opgevat om deze reserve pot ter beschikking te stellen voor WHC. We moeten met elkaar zorgen dat we de vereniging kunnen laten doordraaien en dan willen wij graag op deze manier ons steentje bijdragen”.

WHC is erg blij met deze insteek en hiermee erg geholpen. Fantastisch om te zien dat er veel mensen zo betrokken zijn bij de vereniging. Door de lockdown missen we erg veel inkomsten en we zijn hartstikke blij met deze gift. Ook hier geldt weer :   

Het bestuur van de kaartclub hoopt dat er snel weer mogelijkheid is om te kaarten. Zij kijkt er reikhalzend naar uit en hoopt dat de leden dat ook doen. Het zal helaas nog wel even duren, maar zodra het kan, wordt het kaarten weer opgestart. Met deze gift wordt niet de pot verteerd, maar bijgedragen aan de voortgang van de vereniging zodat ook het kaarten weer doorgang kan vinden.

 

Het bestuur

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!