Huldigen jubilarissen

15 februari 2021 20:00


Wezep, februari 2021

Beste leden van WHC,

Zoals besproken in de ledenvergadering was het de bedoeling om het huldigen van de  jubilarissen van WHC weer te gaan oppakken. Helaas is dit in 2020 door alle beperkte maatregelen met betrekking tot COVID-19 niet doorgegaan. We hopen dat we dit jaar wel de mogelijkheid krijgen om de jubilarissen te gaan huldigen.

Wat is er nu afgesproken wanneer iemand wordt gehuldigd? Iedereen die 25, 50, 60 of 70 jaar lid is, zal worden gehuldigd. Daarnaast wordt iedereen na 70 jaar lidmaatschap elke 5 jaar gehuldigd.

In 2013 is het de laatste keer geweest dat wij de jubilarissen hebben gehuldigd. De leden die aan de beurt waren in de jaren 2014 tot en met 2019 zullen alsnog worden gehuldigd. Dat zal gaan via de “oude” niet bijgewerkte lijsten.

In 2020 zijn de aanmeldingsdata zoveel mogelijk bijgewerkt. Vanaf hier zullen we dus met de nieuwe lijst gaan werken. De spelende en niet spelende leden willen we gaan huldigen. Er wordt echter wel een uitzondering gemaakt voor de leden die al op leeftijd en erg lang lid zijn, maar nog nooit zijn gehuldigd.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u bij Evert Vierhuis terecht. Graag per mail naar: evierhuis@hotmail.com

 

Evert Vierhuis

Ledenadministratie

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!