Verslag WHC - CSV Apeldoorn

21 augustus 2021 22:45

Wezep, augustus 2021

Vandaag de 2e wedstrijd in het Keizer Garantiemakelaars Nederlaagtoernooi tegen CSV Apdeldoorn.

Tegenstander CSV Apeldoorn begon zeer sterk en zette WHC direct onder druk. WHC had daar veel moeite mee en het duurde tot de 25e minuut voordat WHC de eerste goeie aanval op de mat legde. CSV Apeldoorn bleef de betere ploeg en in de 35e minuut scoorde ex WHCer Patrick van Maneschijn door een misverstand in de defensie de 0-1. Enkele minuten later kwam Jesse v.'t Ende in het veld voor de onopvallende Sargon Gourije. Tot de pauze bleef CSV Apeldoorn de betere ploeg.

Na de pauze een herboren WHC. Direct scoorde Stef van Oene de 1 -1  op aangeven van Jesse v't Ende.  WHC nam vanaf dat moment het iniciatief en dat resulteerde in de 62e minuut tot de 2 - 1 door Jelle Post, die op schitterende wijze inschoot.  WHC bleef gaan en in een counter in de 68 minuut stuitte Stef van Oene op Doelman Bredewolt. Het wordt voor CSV Apeldoorn steeds moeilijker om Stef van Oene te stuiten. In de 70e minuut een schot van Sander Krijns die van de doellijn wordt gehaald. Het spel bleef op en neer gaan daar beide teams voor de overwinning gingen. Na 90 minuten stond de 2 - 1 op het scorebord.

Voor beide teams een nuttige wedstrijd naar de aanloop voor het nieuwe seizoen.

Zaterdag 28 augustus staat de 3e wedstrijd in het Keizer Garantiemakelaars Nederlaag op het programma. Dan komt v.v. Nunspeet op bezoek. Deze wedstrijd begint om 14.30 uur.