WHC winnaar in doelpuntrijk duel tegen Dieze West

Assist: Jelle Post
58'

16 augustus 2016 20:00

Onbekend

WEZEP - WHC heeft in een doelpuntrijke wedstrijd zijn laatste oefenduel gewonnen tegen het in de zondaghoofd klasse A uitkomende Dieze West. De blauwwitten kwamen in een hard duel na een kwartier op een voorsprong door een treffer van Jonathan van Marle. Net voor en na het half uur scoorden de Zwolsen en kwamen daarmee op een 1-2 voorsprong. WHC kwam daarna al vrij snel op gelijke hoogte door een treffer van Jelle Post.

Net na rust kwam WHC weer op een voorsprong door een treffer van goaltjesdief Özhan Kardag :3-2 .Na bijna een uur spelen vergrootte de in de rust ingevallen Mitchel Dijkhof de score naar 4-2. Amper een minuut later scoorde Dieze West al weer de aansluittreffer :4-3. Door een toegekende strafschop kwam Dieze West in de 66ste minuut weer op gelijke hoogte: 4-4. Het slotakkoord was voor de WHC dat 3 minuten voor tijd de 5-4 aantekende door een doelpunt van de van SV Epe overgekomen Mark van Petersen.