WHC wint eerste wedstrijd BET

WHC 1

3 - 0

Be Quick'28 1

Datum

6 augustus 2016 16:00

Accommodatie

Sportpark De Wiltsangh
Sportlaan 1
8072CA
NUNSPEET
tel. 0341 252882
Oosterwolde - De wedstrijd tussen WHC en Be Quick’28 was bij de rust in feite al beslist. Via Jelle Post en Carlos Lopes Marcedo kreeg WHC de eerste kansen in de wedstrijd, maar gescoord werd er vooralsnog niet.
Slordig balverlies op het middenveld bij WHC bood Be Quick’28 echter de eerste grote kans van de wedstrijd. Emiel Brinkhuis verscheen hierdoor alleen voor doelman Jasper Kuiper, die de inzet tot hoekschop verwerkte.

 


Hierna was het woord aan WHC. Een voorzet vanaf de rechterflank werd goed gecontroleerd door Carlos Lopes Marcedo en met een droge knal in de korte hoek tekende hij voor de 1-0. Nog maar nauwelijks bekomen van de achterstand lag doelpunt nummer twee al in de touwen. Jonathan van Marle sneed door de defensie van Be Quick’28 en gaf de mee opgekomen Özhan Kardag een niet te missen kans op de 2-0.

Nog voor rust werd de voorsprong vergroot. Carlos Lopes Marcedo werd binnen de zestien onreglementair gestuit en de toegekende strafschop werd onberispelijk door Özhan Kardag binnen geschoten;3-0. De tweede helft was de scherpte bij WHC weg en het jonge Be Quick’28 was niet bij machte om gevaarlijk te worden. Illustratief voor deze helft was de gemiste kans van Özhan Kardag die voor een leeg doel de bal hoog overschoot.

  

Eindstand 3-0

Opstelling WHC:
Jasper Kuiper, Kevin Siemelink, Taco Reijnen, Vincent Oosterkamp, Lars Dunnink, Robert Schonewille, Özhan Kardag, Jonathan van Marle, Carlos Lopes Macedo, Patrick Fijn, Jelle Post

Wissels WHC:

Mark van Petersen, Berrij Heijman, Mitchel Dijkhof, Jesse van 't Ende, Maikel van der Wijk, Marcel van de Beek

Bij WHC ontbraken de volgende spelers:

Jasper van der Stouw, Roel Wolff, Wim van 't Ende en Gerrit van de Werfhorst

Stand

Door deze resultaten en de genomen penalty’s na afloop van de wedstrijd ziet de tussenstand er als volgt uit. Hier moet bij aangetekend worden dat WHC en VSCO’61 alle drie penalty’s wisten te benutten en Be Quick’28 en Zwolsche Boys elke een penalty zagen gekeerd door de doelman.

1.       VSCO’61               6 punten             doelsaldo 5 - 1
2.       WHC                     6 punten             doelsaldo 3 - 0
3.       Be Quick’28          2 punten             doelsaldo 0 - 3
4.       Zwolsche Boys     2 punten             doelsaldo 1 - 5

 Programma

Dinsdagavond speelt VSCO’61 om 19:30 uur tegen Be Quick’28. Woensdagavond komen WHC en Zwolsche Boys elkaar tegen eveneens om 19:30 uur. Zaterdag worden de laatste wedstrijden gespeeld. Om 14:00 uur spelen dan de beide Zwolse clubs (Be Quick’28 en Zwolsche Boys) tegen elkaar en om 16:15 uur de beide verenigingen uit de gemeente Oldebroek (WHC en VSCO’61).

(Bron www.vsco.nl)

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!