WHC met ruime cijfers langs OZC

WHC 1

6 - 1

OZC 1

Competitie

Mannen, 1, Groep 1 L84

Datum

23 augustus 2016 20:00

Scheidsrechter

Kroesen, R.C.F.C.

Accommodatie

Sportpark De Wiltsangh
Sportlaan 1
8072CA
NUNSPEET
tel. 0341 252882

Opstelling

Door Wout Ramaker

Wezep- WHC speelde dinsdagavond een thuiswedstrijd in de beker en won moeiteloos van OZC met 6-1. Dubbele cijfers waren haalbaar maar de Wezeper voorwaartsen waren niet altijd even scherp. WHC trainer Mossing Holsteyn kan, denk ik, toch redelijk tevreden terug zien op het duel. Zaterdag heeft WHC nog 1 puntje nodig thuis tegen VIOS uit Vaasen om door te bekeren, dat verloor van de vorige tegenstander van WHC AZC-Zutphen met 1-3.

De wedstrijd:
WHC moest wakker geschud worden. In de 2e minuut moest WHC doelman Jasper Kuiper handelend optreden toen een OZC speler alleen voor hem kwam. Uit de daarop volgende hoekschop scoorde Frank Jansen koppend bij de tweede paal 0-1.

WHC nam vrijwel direct erna het spel over. Özhan Kardag, Jonathan van Marle en Jelle Post waren dichtbij een treffer maar een eigen doelpunt hielp WHC beter in de wedstrijd. Even later was het Carlos Lopes Macedo die de 2-1 aan tekende na een assist van Özhan Kardag. Even later wilde doelman Rob Schuldink een bal wegschieten maar de bal caramboleerde bijna in eigen doel.

Nadat Carlos Lopes Macedo in de handen van de doelman kopte was het dezelfde speler die binnen tikte nadat Jonathan van Marle op de vuisten van de doelman schoot, Özhan Kardag gaf de uiteindelijke assist.

Tweede helft:
Er gebeurde een tijdje weinig voordat de goed ingevallen Mitchel Dijkhof de 4-1 aan tekende met een bekeken schot. Daarna was het een kansen festival die uiteindelijk in 6-1 eindigde.

Opnieuw Mitchel Dijkhof en Maikel van der Wijk scoorden. Zoals gezegd een hogere score had zeker mogelijk geweest maar de wedstrijd was betreft niveau een stuk beter dan afgelopen zaterdag.

Scheidsrechter: R.C.F.C. Kroesen uit Nijmegen
Toeschouwers: 250

Gele kaarten: Jonathan van Marle(WHC), Frank Jansen (OZC)

Opstelling WHC:
Jasper Kuiper, Kevin Siemelink, Taco Reijnen(67.Berry Heijman), Vincent Oosterkamp, Lars Dunnik(57.Mitchel Dijkhof), Robert Schonewille, Özhan Kardag, Jonathan van Marle, Carlos Lopes Macedo, Patrick Fijn(57.Maikel van der Wijk), Jelle Post.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!