WEZEP
tel. 038-3765255

WHC vr 1 wint verdiend met 2-1 van Nieuwleusen vr 2

Afgelopen zaterdag stond dan eindelijk na lange tijd weer eens een competitiewedstrijd op het programma. De dames moesten het op nemen tegen Nieuwleusen vr 2

De eerste bal omwentelingen waren voor de gasten uit Nieuwleusen echter echt kansen kwamen hier niet uit. Een maal braken zij door aan de rechterkant echter het vizier stond nog niet op scherp. Hierna kregen de dames van WHC een aantal 100% kansen welke echter of naast, over of in de handen van de keepster werden geschoten.

Uiteindelijk was het Maud die langs haar tegenstandster snelde en de bal in het doel joeg. 1-0

Hierna ontspon zich een wedstrijd welke veel al op het middenveld werd uitgevochten. Waarbij gezegd moet worden dat de wezeper dames wel de beste en meeste kansen kreeg.

De 2e helft hetzelfde veel duels op het middenveld echter bij de spaarzame aanvallen van Nieuwleusen deed achterhoede van WHC deed haar werk meer dan uitstekend.

Na dik 20 minuten voetballen was het Tara Kamphuis die met een harde schuiver de keepster kansloos liet. 2-0

Hierna drong Nieuwleusen wel aan, echter zonder al te veel overtuiging. Door een persoonlijk foutje kwamen de gasten plots op 2-1. Met nog zeker 10 minuten te spelen gingen de gasten alles of niets spelen en Maud kon de wedstrijd in het slot gooien. Na een mooie actie kwam ze alleen voor de keepster schoot de bal over de keepster heen maar deze spatte op de lat uit een zodat de 2-1 stand bleef staan. De Wezeper dames gaven geen krimp emeer en sleepten zo de verdiende overwinning uit het vuur.

De eerste 3 punten zijn binnen en volgende week zaterdag staat de lastige uitwedstrijd tegen VSCO 61 vr 1 op het programma aanvang 12.00 uur.