Onbekend

Opstelling

WHC sluit bekerronde winnend af!

Het blijft voor trainer Richard Karrenbelt puzzelen om het juiste elftal binnen de lijnen te brengen. Het was vandaag weer allemaal net niet. Het wordt tijd voor de juiste opstelling, want volgende week wacht de competitie. Met dit voetbal zal het moeilijk worden om een rol van betekenis te spelen in de 1e klasse .

Tegenstander Vroomshoopse Boys beet vandaag weer pittig van zich af en daar had WHC erg veel moeite mee . Het duurde tot de 14e minuut  voor dat de eerste mogelijkheid voor WHC kwam, maar Jelle Post hielp deze kans om zeep . Halverwege de 1e helft een domme overtreding van Haico Epe in het strafschopsgebied. De scheidsrechter legde de bal op de stip. Gelukkig reageerde Jasper Kuiper goed op de ingeschoten strafschop en redde fraai op de inzet van Jos Hutten . In de volgende minuut een vrije trap voor Vroomshoopse Boys, maar aanvaller Jelle Drees van de bezoekers schoot over . Na 27 minuten een afgeslagen aanval van WHC , de bal kwam voor de voeten van Haico Epe en die schoot beheerst de 1- 0 binnen. In de daarop volgende periode volgde er nog een voorzet van Mitchel Dijkhof maar Jelle Post kopte over . Daarna floot de scheidsrechter voor de rust die WHC dus inging met  een 1 – 0 voorsprong.

Na de rust was het in de51e minuut dat Mitchel Dijkhof die Jelle Post een grote kans bood, maar die faalde wederom in de afwerking. Scoren en kansen creëren blijft voor WHC een probleem. Halverwege de 2e helft moest Jochem oude Booyink zich met een blessure door Luuk Roodenburg laten vervangen. Na 65 miuten komt Vroomshoop op 1 - 1  door een doelpunt van Schrijver. De gasten uit Vroomshoop waren tot dat moment zeker niet de mindere van de WHC. Dennis Hettinga kwam Mitchel Dijkhof nog vervangen maar het spelbeeld veranderde daardoor ook niet. Het was Wim van 'tEnde die in de 74e minuut uit een kluts voor het doel de  2 - 1 in de touwen schoot. Dennis Hettinga kreeg nog een mogelijkheid om de score te veranderen, maar hij wist de toegekende strafschop niet te verzilveren. De doelman van Vroomshoop redde goed.

Er is de komende week nog wel werk aan de winkel in de WHC selectie voor volgende zaterdag, want dan volgt de 1e competitie wedstrijd bij Balk.