Groep 1 Laatste 32

18 februari 2020 20:00

Onbekend

Verslag: Bouke Verkuyl

Het publiek kreeg een attractieve wedstrijd  met goed voetbal voorgeschoteld. Twee ploegen die allebei wilden winnen.

Nathan Duim verving de geblesseerde Thijs Dekker en Patrick Maneschijn begon in de basis.

Duno kwam sterk uit de startblokken maar WHC ging gelijk goed mee. In de 13e minuut resulteerde dat in een corner van Sargon Gouriye die gevaarlijk voor doelman v. d. Veer langsvloog. In de 22e min. ging een schot van Talsma rakelings naast.

Na 28 min. een dieptepass van Mitchel Dijkhof op Patrick Maneschijn die de tegenstander afschudde en de 1-0  scoort. Twee minuten later brengt Jelle Post Sagon Gouriye in stelling en hij maakt meteen de 2-0.  Duno bleef combineren en aanvallen en in 38e min. scoort Duzink uit een moeilijke hoek de 2-1. Enkele minuten later knalt Gouriye nog op de lat.

Duno bracht na rust Mapinga die nog meer snelheid in de wedstijd bracht. In de 63e min. een keiharde tackel van Duzink op Haico Epe en scheidsrechter trok direct rood. Na veel gepraat van Duno zijde veranderde de scheids van gedachten en gaf geel waarmee Duzink wel makkelijk wegkwam.

In de 69 min. wordt Shapoul Ali nog ingebracht. De druk van Duno werd steeds groter en de 2-2  viel in de 72e minuut; doelpuntenmaker Talsma.
Beide  ploegen gingen laatste 10 min vol voor de winst en in de 84e min scoorde Ali uit een messcherpe counter de 2-3. Nog een kopbal van Jasper Bremmer maar deze viel net aan verkeerde kant van de paal. Zo trok Duno aan het langste eind.