DOS '37 1

1e klasse D

1 februari 2020 14:30

Onbekend

Vandaag kwam DOS’37 uit Vriezenveen op bezoek in Wezep. Een tegenstander die kwam met het doel niet te verliezen.

WHC begon aanvallend en na 10 minuten was de eerste mogelijkheid voor Maxim van der Meer. Hij werd weggestuurd door Sargon Gouriye, omspeelde de doelman maar verdediger Boshoeve redde de bal op de lijn.

Even later vond Gouriye in een poging tot scoren doelman Nitert op zijn weg. In de 40e minuut  het eerste schrikmoment voor WHC. Een doelpoging van ex WHC-er Menno Kamphuis belandde op de paal.

WHC wisselde in de rust Schonewille voor Haico Epe. DOS’37 werd langzaam iets brutaler en kregen geloof dat er in Wezep iets te halen was. In de 53e minuut nog een redding van Kuiper als waarschuwing maar in de 58e minuut gebeurde waar iedereen bang voor was. Middenvelder Poelakker schoof de 0-1 binnen.

WHC verloor steeds meer de grip op het middenveld en pompte alles door het midden. DOS’37 hield dat middenveld goed gesloten en er ontstonden weinig kansen. Patrick Maneschijn kwam Jelle Post nog vervangen maar dat bracht ook niet de nodige verandering. In de 75
e minuut een vrije trap van Mitchel Dijkhof maar die werd goed gered door doelman Nitert.

WHC bleef het nog proberen maar het geloof en overtuiging ontbrak vandaag! Kevin Siemelink en Menno Kamphuis van DOS’37 kregen beiden nog een gele kaart in deze sportieve wedstrijd. De bezoekers wisten zo stiekem met de punten naar Vriezenveen weg te glippen.

Verslag: Bauke Verkuyl