WHC JO15-4 wint streekderby tegen Owios JO15-3

Scheidsrechter

Bart Jonker

Onbekend

Op 18 maart is het dan zover, de streekderby WHC JO15-4 tegen OWIOS JO15-3.
Om kwart voor 12 wordt er afgetrapt in Wezep, waar de stemming goed is. Het is gelukkig droog, en iedereen heeft er veel zin in en beide ploegen zijn er op gebrand om te winnen.

Om niets aan het toeval over te laten, is er wat uitbreiding  van WHC JO15-3, want je zult op zo’n dag maar met een aantal blessures komen te zitten.
De eerste 10 minuten gaat het mooi gelijk op, en zo hebben beide teams de kans om in de wedstrijd te komen. Na die eerste minuten wordt WHC toch echt sterker en komen de eerste kansen die helaas worden gemist. Dan is het toch Niels die de 1 – 0 maakt, en dat is een opluchting. WHC blijft duidelijk de sterkste van de 2 en er komen kansen, maar geen doelpunten. Dan is het eerst even rust met deze 1 – 0.