Oproep kantine medewerkers

11 september 2021 11:00


Wezep, september 2021

Zet je in voor de kantine van WHC !!      

WHC heeft zeer dringend kantinemedewerkers nodig!

Onze gezellig en levendige voetbalvereniging WHC kan niet zonder een goedlopende kantine. Het is een plek waar zowel de actieve sporters als de supporters graag komen voor een hapje en drankje om voor te beschouwen en na te praten. Het is het hart van voetbalvereniging met name op zaterdag. Daarnaast is de kantine voor WHC een bron van inkomsten die we zeer hard nodig hebben.     

Om de kantine draaiende te houden zijn veel handen nodig. Gelukkig hebben we een behoorlijk team dat zich voor de kantine inzet maar dat is helaas niet voldoende. Op dit moment lukt het niet om de kantine voldoende te bemensen. We hebben echt dringend meer mensen nodig voor zowel de bestaande ploegen als een nieuwe ploeg. Er wordt gewerkt met 5 ploegen. Dat betekent dat een ploeg één keer in de 5 weken dienst draait en de week invult.

Nu zijn er 4 ploegen actief en 1 ploeg heeft geen mensen. Met name voor ploeg 5 zoeken we dringend een ploegleider en diverse medewerkers (bardienst en keukendienst). Aankomende week heeft ploeg 5 dienst. Voor zaterdag 18 september zijn er nog geen mensen beschikbaar. Blijft dat zo dan zijn we genoodzaakt zaterdag 18 september de kantine gesloten te houden. Dat is natuurlijk niet wenselijk.

DIT LATEN WE TOCH SAMEN NIET GEBEUREN?

Wij doen dan ook een dringend beroep aan alle WHC-ers om zich een paar uur beschikbaar te stellen voor de kantine van WHC. Liefst met regelmaat, maar in ieder geval voor zaterdag 18 september. De kantine moet die dag gewoon open en daar hebben we jullie hulp bij nodig.

Informatie en aanmelden kan bij de voorzitter van de kantinecommissie Gerrie van Dooren : 06-14719211 of bij een van de bestuursleden.

Wij rekenen op jullie medewerking.

Het bestuur

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!