Daan Kuiper pakt PR bij WHC op

23 maart 2021 21:15


Wezep, maart 2021

 

Binnen WHC stond de vacature voor PR zaken al enige tijd open. In september 2020 heeft het bestuur deze openstaande vacature weer kunnen invullen. Daan Kuiper heeft toen aangegeven de functie te willen oppakken, zoals gemeld in de nieuwjaarstoespraak van de voorzitter. Inmiddels zijn we een paar maanden verder en is Daan Kuiper ook toegetreden tot het hoofdbestuur, waarmee ook de openstaande post binnen het bestuur is opgevuld.

Daan Kuiper is voor WHC natuurlijk geen onbekende. Diverse jaren heeft hij als Team Manager bij het 1e elftal zich ingezet voor WHC. “Dat was een mooie periode en ik heb daar veel mensen binnen WHC door leren kennen en mijn plekje binnen WHC gevonden. Samen met Jan Kroeze hebben we toen op onze manier getracht de organisatie bij het 1e te regelen en te borgen. Ik kijk daar met veel trots en plezier op terug”, aldus Daan.

Eind juni is Daan gestopt als voorzitter van s.v. Zalk. Na een paar maanden niets te hebben gedaan, kwam Henri hem polsen of hij misschien weer wat voor WHC zou willen doen. Na een aantal oriënterende gesprekken heeft hij de functie van PR op zich genomen.

“In september 2020 ben ik met deze functie begonnen. Een mooie uitdagende functie waarmee we proberen WHC weer goed en positief in de media te brengen. Daarnaast ligt er een mooie taak om de diverse communicatielijnen, zowel intern als extern, te verbeteren”, vertelt Daan.

“Gelukkig hoef ik dat niet alleen te doen. Ernie van Beek is al een aantal jaren betrokken binnen de PR en zij houdt zich voornamelijk bezig met de website, Facebook, posters en de sponsors. We hebben afgesproken dat dit ook zo blijft en dat we samen de kar gaan trekken binnen de PR. WHC Club TV, ook onderdeel van de PR, is zelfstandig bezig met hun taken”.

Inmiddels is Daan toegetreden tot het hoofdbestuur. De lijnen zijn daardoor korter en directer waardoor sneller beslissingen kunnen worden genomen. “Ik heb er erg veel zin en ik vind het mooi om zo weer actief betrokken te zijn bij WHC”, aldus Daan.

Er zijn al een aantal onderdelen opgepakt en aangepast. Een stagegroep vanuit Windesheim heeft binnen WHC de communicatie, zowel intern als extern, in beeld gebracht. Hieruit is, naast het communicatieplan dat er al lag, een aanbeveling gekomen waarmee de PR commissie aan de slag is gegaan. 

Er is veel werk aan de winkel. Dat kunnen Ernie en Daan niet alleen. Om de werkzaamheden uit te voeren en steeds terugkerende taken te doen heeft de PR commissie aanvulling nodig. Het gaat hier met name om actief posten op Facebook, Twitter en Instagram. Ook willen we de commissie graag met een paar mensen uitbreiden, zodat de taken meer verdeeld kunnen worden. Mocht je daar interesse in hebben, dan horen we dat natuurlijk graag.

Alle PR zaken binnen WHC lopen vanaf nu dan via Daan Kuiper. Hij coördineert de PR en zorgt dat het binnen de vereniging op de juiste plaats terecht komt. Daan is via de mail te bereiken op pr@whcwezep.nl of telefonisch op 06-12529933.

Het bestuur is blij dat deze functie weer is ingevuld en zij wenst Daan veel succes en veel plezier in zijn nieuwe functie. Naast de PR zaken zal Daan ook als vrijwilligerscoördinator aan de slag gaan. Daar moet nog verdere invulling aan gegeven worden en komen we later op terug.

Het bestuur van WHC

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!