Tussenstand haalbaarheidsonderzoek mogelijke verplaatsing sportpark

15 maart 2021 15:30


Wezep, maart 2021

Haalbaarheidsonderzoek voor mogelijke verplaatsing Sportpark vv WHC

Beste leden, graag wil ik jullie mee nemen met het nu gaande onderzoek en de stand van zaken van deze belangrijke fase en de ontwikkeling van verschillende acties.

Eind 2020 heeft de raad van de Gemeente Oldebroek de goedkeuring geven voor het budget voor dit omvangrijke project.

Het zou gaan om 4 verenigingen, WHC, WTC, VLS en de Schietvereniging. De schietvereniging heeft zich teruggetrokken uit dit project.

Vanuit onze vereniging heb ik de eer om hier een rol in te mogen vervullen, dit doe ik samen met onze historicus en toevallig ook onze voorzitter. Wij hebben indien nodig voor verschillende onderwerpen meerder mensen achter de hand om ons te ondersteunen.

Ons Projectteam vanuit de Gemeente bestaat uit de projectleider, Baljon architect ( herontwikkeling nieuwe locatie ), adviseur ASC Sport en water, beleidsmedewerker Gemeente Oldebroek.

Met dit team is onze huidige locatie volledig bekeken, dit met aanvulling van verschillende specialisten. Hiervoor is een tweede architect aangesteld die de herontwikkeling van ons huidige sportpark begeleid.

Bepaling van onze behoefte hebben wij in kaart gebracht, en gedeeld met het projectteam. Afgelopen dinsdag 9 maart hebben wij onze eerste teammeting gehad, en onze gedachten gedeeld.

Hoe ziet het programma er verder nu uit;

www.oldebroek.nl/Bestuur_en_organisatie/Actueel/Projecten/Verplaatsen_verenigingen_in_Wezep

www.oldebroek.nl/dsresource?objectid=2a56e57f-32de-44b0-9927-5d8639fb1c5b&type=pdf&&

www.oldebroek.nl/dsresource?objectid=b9394754-d41a-48d3-9c6a-df5f873f25cf&type=pdf&&

De planning geeft aan dat 17 mei 2021 de eerste resultaten voor het haalbaarheidsonderzoek gereed moet liggen voor goedkeuring.

En dan hopen wij dat er verruiming is in de corona regels en dat wij een meeting kunnen organiseren om dit met jullie te kunnen delen.

Wordt vervolgd,

Vriendelijke Groet,

Tonny

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!