Kantine

De kantine bij W.H.C. wordt voor veel doeleinden gebruikt. Naast alle voetbalactiviteiten, wordt er maandelijks een bingoavond georganiseerd en wekelijks maken de Mulderssingers en de kaartclub er actief gebruik van.

Alle zaken die spelen rondom de kantine worden opgevangen en georganiseerd door de kantinecommissie. De kantinecommissie wordt gevormd door een aantal mensen uit de verschillende kantineploegen en staat onder leiding van Geertje Schut.

De kantine wordt op dit moment gedraaid door vijf verschillende ploegen. Ons doel voor is om er een zesde ploeg bij te krijgen. Wanneer je het leuk vindt om eens per vier of vijf weken achter de bar te staan van ons clubhuis kun je je opgeven bij Geertje Schut via kantine@whcwezep.nl

Drie kantineploegen hebben aan hun 'dienst' een leuke eetactiviteit gekoppeld. Kantineploeg 3 houdt op donderdag een satéavond met sponsoren Aannemersbedrijf Boschman&Boschman en Klussenbedrijf Henk Lodewijk, beiden uit Wezep.

              

Kantineploeg 5 heeft op de donderdag dat ze dienst draaien een kipavond, sponsor van deze avond is Cafertaria Borst uit Wezep.
Kantineploeg 2 is onze nieuwkomer, een heel vrouwelijk team! Zij hebben de Vliegende Indo als sponsor op de donderdag clubavond.

WHC heeft een tekort aan kantinemedewerkers. Wanneer je mee wilt helpen om ons clubhuis tijdens het seizoen open te houden meld je dan aan!


Dit seizoen zijn we begonnen met de invoering van de gezonde sportkantine. In fases zullen gezonde alternatieven voor het huidige aanbod worden ingevoerd.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!