Wijziging trainingsschema - WHC

Wijziging trainingsschema

23 januari 2023 13:15


Wezep, Januari 2023

Zorgen 

De kranten staan er vol van. We hebben te maken met een energiecrisis. Het gevolg van deze crisis is dat de kosten voor energie van WHC extreem hoog zijn geworden. Het Sportpark van WHC is onvoldoende voorbereid op een dergelijke crisis. Om de kosten die we betalen voor energie enigszins binnen de perken te houden zijn we genoodzaakt om maatregelen te treffen.  Deze maatregelen gaan in per 23 januari 2023. 

De belangrijkste maatregel is: 

Wij hebben het trainingsschema iets anders ingericht. Vanaf 23 januari gaan we drie naar twee trainingsvelden. Het gevolg is dat iedereen een beetje moet inschikken. Dit zal de nodige creativiteit-/aanpassingen van de trainers en leiders vragen.  

Wij zullen het gebruik van de trainingsvelden en het verbruik van energie periodiek monitoren. We hopen dat deze maatregel voldoende is om deze winterperiode door te komen. 

Klik hieronder voor het nieuwe schema:
PDFlogo.jpg

Samen sterk 

Een groep vrijwilligers heeft de eerste stappen gezet om een oplossing te vinden voor onze hoge energierekening. Tussen Kerst en Nieuwjaar hebben zij de verlichting in de oude kleedkamers vernieuwd. De oude gloeilampen zijn vervangen door ledverlichting. Een puik stukje werk dat zeker onze energierekening omlaag gaat brengen. 

De vrijwilligers die dit hebben gedaan zijn: Sander Moosdorff. Casper Kinket en Eef Post. 

De actie krijgt nog een extra dimensie omdat een andere groep vrijwilligers ervoor heeft gezorgd dat de kosten voor de vervanging van lampen ook gedekt werd. 

Jan Gerrit Wolff was de regisseur van dit kunststukje, samen met zoon Patrick en onze oud keeper Marcel van Beek hebben zij het geld bijeengebracht.  

Een mooi voorbeeld van hoe we, door met elkaar de schouders er onder te zetten, tot mooie creatieve oplossingen kunnen komen. 

Wij wil jullie allen dan ook bedanken voor de prettige manier van samenwerken en uitvoering van deze klus. Top. Samen zijn we sterk. 

 

Het bestuur 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!