RAC Reclame Elburg zilveren sponsor

24 september 2022 10:45


Wezep, september 2022

Ramon, eigenaar van RAC Reclame heeft gekozen voor het zilveren sponsorpakket bij WHC. Het werk van RAC is overal op ons sportpark zichtbaar. De reclameborden langs de velden worden al meerdere jaren gemaakt door RAC. 
Deze samenwerking wordt nu met een zilveren sponsorschap bekroond waar we als Businessclub blij mee zijn.

In 2007 zijn ze klein begonnen.  Met een flinke dosis enthousiasme en vakkennis uitgegroeid tot een volwaardig reclamebedrijf. Doordat zij een zeer uniek team zijn met ieder een eigen specialisme, vormen ze samen dit mooie bedrijf met vooral een brede kennis van zaken.

Een open blik, meedenken en advies geven waar nodig vinden zij belangrijk. Als ondernemers in hart en nieren weten zij als geen ander hoe fijn het is om terecht te kunnen bij een “one stop shop” die alles in huis heeft om je bedrijf naar een hoger plan te tillen; RAC Reclame!
Of je nu zoekt naar RVS gevelletters, LED lichtreclame, bedrijfskleding, spandoeken, gereedschapsstickers, reclameborden of andere presentatie producten, je zult het vinden bij RAC Reclame. Zij zijn scherp, creatief en denken graag met je mee.

RAC Reclame vindt verduurzaming ook belangrijk en gaan volgend jaar verhuizen naar een milieuvriendelijk pand met uiteraard ook milieuvriendelijke printers!

Voor meer info: www.rac-reclame.nl

1c9efe77-9724-4934-b12a-1dbc910a3012.JPG

Als dank een kleine attentie namens de Businessclub van WHC, overhandigd door Janny Amptmeijer aan Ramon Wolf

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!