Interview Jurien de Ruiter De Plus Spaaractie

15 september 2021 18:00


Wezep, september 2021

       Spek de clubkas samen met PLUS van den Hoven .

De Plus Wezep heeft een spaaractie georganiseerd om de cubkas te spekken. Hierover heeft u al meer kunnen lezen en horen.  Hieronder vindt u nogmaals meer informatie over deze spaaractie, U spaart toch ook al mee voor onze mooie vereniging WHC?
Om dit verder goed onder de aandacht te brengen en ook De Plus de mogelijkheid bieden deze actie meer te promoten heeft WHC Club TV een interview gehouden met Jurien de Ruiter, vestigingsleider van De Plus Van den Hoven te Wezep. Dit interview is opgenomen en door WHC Club TV op hun yoyutube kanaal geplaatst. U kunt dit interview terugluisten via de volgenden link:

https://youtu.be/-0kmYxmaG3g

De Actie:

Een steuntje in de rug kunnen we na afgelopen seizoen wel gebruiken. Daarom organiseert PLUS van den Hoven van zondag 5 september t/m zaterdag 13 november een unieke spaaractie: Spaar je club gezond.   

Klanten kunnen sparen voor sponsorpunten. Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvang je er al één. Hoe meer sponsorpunten jij spaart, hoe meer euro’s dat oplevert voor de kas van onze club. Vergeet daarbij niet de sponsorpunten te activeren op plus.nl/sponsorpunten. Help onze club met de sponsorpunten van PLUS.

PLUS van den Hoven stelt in totaal 12500 euro beschikbaar voor alle deelnemende clubs.

Ga voor meer informatie over de spaaractie naar plus.nl/club of vraag ernaar bij PLUS van den Hoven.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!