Van Guilik gouden sponsor bij WHC

29 april 2021 0:15


Wezep, april 2021

Barbecue-, buffetten- en cateringspecialist Van Guilik, gevestigd in het riante pand aan de Duurzaamheidstraat 19C op industrieterrein H2O in Hattemerbroek, heeft de overeenkomst als goudsponsor met hoofdklasser WHC met drie jaren verlengd. Arnoud van Guilik (31), die samen met zijn vader Jack en broer Ferdi (34) de directie voert zegt dat Slagerij Van Guilik zo’n 60 verenigingen in een wijde regio rond Zwolle steunt. ”We zijn blij dat ook WHC daar bij zit want WHC is een aansprekende club,” zegt Arnoud. Vader Jack is geboren in Ede, waar zijn voorouders zo’n 125 jaar geleden met een slagerij begonnen.

Van Guilik is geen onbekende in de regio. Sinds 1986 is Jack van Guilik met een ambachtelijke slagerij gevestigd in de Boni supermarkt aan de Deventerstraatweg 20 in Zwolle. Wekelijks passeren daar tussen de 6000 en 7000 tevreden klanten de kassa’s van Slagerij Van Guilik. 

Ruim twaalf jaar geleden is Jack van Guilik "heel voorzichtig" begonnen met barbecues in Zwolle. Net als in de slagerij gebeurde dat onder het motto: als je wat doet moet je het goed doen. Van Guilik scoorde met de barbecues. Uitbreiding was gewenst. Dit resulteerde in de bouw van het nieuwe pand aan de Duurzaamheidstraat 19C in Hattemerbroek op industrieterrein H2O. Toen oud-wereldkampioen schaatsen Rintje Ritsma in april 2013 de nieuwe zaak opende had Van Guilik de beschikking over 900 vierkante meter. Nu heeft Van Guilik 1800 vierkante meter in gebruik voor barbecues, buffetten en catering. In het pand is een kantine, kantoorruimte, magazijn, keuken met koelcellen en er is ook ruimte voor gekoelde auto's en koelaanhangers. Van Guilik is ook gespecialiseerd in hapjesschotels, partypannen, salades, buffetten en de verhuur van alle ingrediënten en apparatuur voor een geslaagde party. Om voorbereid te zijn op de toekomst heeft Van Guilik enkele jaren geleden -naast het bestaande pand- grond bijgekocht op H2O. Sinds februari 2020 heeft Van Guilik ook een slagerij in de Boni in Hattem en sinds 14 april 2021 eveneens in de Boni in Loosdrecht. Arnoud van Guilik zegt dat er de komende jaren meer vestigingen verwacht worden. ”Maar het is nog te vroeg om daar nu over uit te wijden,” zegt de enthousiaste ondernemer.

 

IMGL0823B.jpg

Arnoud van Guilik (l) en Henk Lodewijk van WHC bezegelen de driejarige overeenkomst. Op de achtergrond kijkt Jack van Guilik tevreden toe.

Vers

"Al ons vlees wordt dagelijks vers bereid in onze eigen slagerij. Onze salades en buffetten bestaan geheel uit dagverse producten en alles wordt standaard afgeleverd in koelboxen waarin het vlees gegarandeerd zes uur koel blijft. Het gaat echt goed. Boven verwachting," zegt Arnoud van Guilik, die levert aan bedrijven en particulieren. Vanuit de vestiging aan de Duurzaamheidstraat worden de klanten in een straal van ongeveer 50 kilometer rond Hattemerbroek bediend. ”Bij grote klussen trekken we ook verder het land in,” zegt Arnoud van Guilik.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!