Geslaagd Oranjefestival

24 april 2021 15:45


Wezep, april 2021

De organsitie van het Oranjefestival bij WHC kiijkt met een zeer tevreden gevoel terug op een zeer geslaagd Oranjefestival.

                                                  

Vanmorgen hebben 142 jeugdspelers (zowel leden als niet leden) aan het Oranjefestival meegedaan. Een fantastisch aantal. Zij kregen een gevarieerde training van de volledige 1e selectie van WHC. Onder leiding van hoofdtrainer Richard Karrenbelt gaven de spelers van de 1e selectie diverse trainingsvormen aan de jeugd. 

Alle jeugd was na afloop erg enthousiast en heeft van de trainingen erg genoten. Veel complimenten van de jeugdspelers en hun begeleiders. Zij hebben er veel geleerd en opgestoken.

De organisatie bedankt Richard Karrenbelt en de spelers van de 1e selectie voor hun medewerking. Ook dank aan de sponsors Sport Inn en De Plus Wezep. Door hun medewerking is het een zeer geslaagd evenement geworden.

WHC CLub TV was ook aanwezig en heeft van het evenement een mooie samenvatting gemaakt. Deze kan je zien op hun youtube kanaal welke je via de volgende link kunt bereiken : https://youtu.be/gQPX9mlTZvY.  Ook WHC CLub TV bedankt voor de medwerking.

Iedereen die verder heeft meegeholpen om dit evenement tot een succes te maken, worden hartelijk bedankt voor hun inzet.

PR Commissie.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!