WHC organiseert Oranjefestival

2 april 2021 14:00


Wezep, maart 2021

Ieder seizoen vinden veel jonge jongens en meisjes hun weg naar de lokale voetbalverenigingen. 
Zij gaan daar genieten van veel voetbalplezier, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes.
Om geïnteresseerde jongens en meiden de kans te geven de vereniging te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, organiseert V.V. W.H.C op zaterdag 24 april 2021 een uniek Oranjefestival op Sportpark de Mulderssingel.

Dit festival is voor alle jeugdleden van WHC tot 12 jaar met vriendjes en vriendinnetjes, dus ook niet leden.

Oranjefestival

W.H.C. werkt in de organisatie van dit gratis Oranjefestival samen met de KNVB, de Nederlandse voetbalbond. Om de verenigingen, rondom het komende EURO2020, te ondersteunen bij het werven van nieuwe leden bij de jongste jeugd, heeft de KNVB een speciale activiteit uitgewerkt voor de verenigingen. De verenigingen ontvangen hierin allerlei hulpmiddelen, waaronder speciale Oranje-hesjes en een uitgewerkt draaiboek van het Oranjefestival.

W.H.C. 1

Training krijgen van Stef van Oene en Jochem Oude Booijink is natuurlijk super. Zij zullen er zijn en nog meer. Onder toezicht van WHC hoofdtrainer Richard Karrenbelt zullen de spelers van WHC 1 deze ochtend de trainingen verzorgen.

De ochtend zal duren van 9.00 tot 11.30 uur.

Voetballen als Oranje!

De spelers van Oranje en speelsters van de Oranje Leeuwinnen ondersteunen deze festivals, ook zij zijn namelijk ooit begonnen als jong meisje of jongen bij één van de lokale amateurverenigingen. Zij erkennen het belang van veel sporten en bewegen op jonge leeftijd en stimuleren dat veel jonge kinderen gaan voetballen bij een vereniging. Hun voetbaldroom is immers ook ooit op deze manier gestart!

 

Oranjefestival.jpg    

 

Aanmelden:

Via onderstaande link kun je jezelf opgeven voor dit geweldige Oranje voetbal festival. 

WHC Oranjefestival 24 april 2021 - 09:00 | KNVB

( opgeven is voor zowel leden als niet leden verplicht)

Meer informatie of vragen?

Mocht je meer informatie of vragen hebben kan je altijd contact met v.v.W.H.C opnemen. Dit kan via Gertjan van der Wal (06-391 06 746) of per mail gertjan18@hotmail.com

Gertjan van der Wal

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!