Stemmen Rabo Club Support - WHC

Stemmen Rabo Club Support

18 september 2023 16:00


Wezep, September 2022

 

Rabo Club Support

Net als voorgaande jaren houdt de Rabobank een mooie actie, waarbij lokale verenigingen geld kunnen verdienen. Deze actie, Rabo Club Support, Vanaf vandaag is het mogelijk om te stemmen op WHC, de stemperiode loopt van 4 tot 26 September. Met deze actie kan er mooi geld bedrag worden opgehaald, maar dan hebben we jullie steun wel nodig.

 

Ons doel voor het opgehaalde bedrag

Met de opbrengst van de Rabo Club Support wil de WHC investeren in onder andere de volgende onderwerpen zoals robotmaaiers, gps-lijnentrekkers, een beregening installatie en ledverlichting. hiermee kunnen we dagelijkse vrijwillgers ontzorgen, en hun werklast verminderen.

Stemmen

Vanaf 4 tot en met 26 september kunnen leden van de Rabobank, van 12 jaar en ouder, hun stem uitbrengen op de favoriete club of vereniging. Elk lid mag 3 stemmen uitbrengen op 3 verschillende deelnemende verenigingen en stichtingen.Vanaf 3 oktober, wordt dan duidelijk welk bedrag WHC krijgt.

Alleen leden van de Rabobank mogen dus stemmen. Ben je dat nog niet? Lid worden kan eenvoudig via de Rabo app. Het is gratis en het mooie is: daarna kun je alsnog heel snel stemmen op je favoriete club.

 

Help je mee deze actie een groot succes te maken en de voetbalclub aan een fijn financieel extraatje te helpen? Doe mee en stem dan op WHC!

Alle informatie over de actie of direct stemmen kan Hieronder

Presentatie_1.png

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!