WHC laat zich in de eerste wedstrijd positief zien.
 Alle spelers kregen speeltijd en daar kan men goed mee verder bouwen.
 Men kon zien dat Berkum conditioneel al verder is, maar wat WHC liet zien mocht er zijn.
 Zonder de geblesseerde Oude Booijink en Kevin Siemelink werd het een aantrekkelijk duel.

Na 13 min. een inzet van Groothand vloog rakelings voorlangs, maar in de 19 e minuut hielp Chris v.d.Meulen met een schitterend doelpunt Berkum aan 1-0 voorsprong.
 WHC zat niet stil en bleef gevaarlijk met snel spel, en in de 21 e minuut knalde Sargon Gouriye na aangeven van Jelle Post op de paal.

Ruststand 0 - 1

Na rust bleef Berkum gevaarlijker , en in de 54 e minuut bracht Visser de 0 - 2 op het scorebord.
Het spel bleef op en neer golven met aan beide zijden kleine kansjes.
En in de 82e minuut na goed voorbereidend werk van Rinze v.d. Velden schoot Stef van Oene de 2 - 1 binnen.
Even onoplettendheid in de Berkum defensie en het was weer Stef v. Oene die keurig de 2 - 2 liet aantekenen.
Een onnodige overtreding  van Ngimbi , kwam de Berkumer op  een gele kaart te staan, in deze overigens sportieve wedstrijd.
In de 89e minuut na dom balverlies in de WHC aanval counterde Berkum via Bacuna toch nog naar een 2 - 3  overwinning.